FORGOT YOUR DETAILS?

SweetbeatsZ Entertainment
Sweetkingsday 2018

Voor de 5e editie van Sweet Kingsday pakken we extra uit met een dikke line-up en extra veel gezelligheid. Dit gaan we bereiken door de buurt Lobardijen te betrekken bij het evenement en zo de maximale sfeer te creëren.

Wat is er allemaal te doen?
Er zijn naast een aantal bandjes en DJ's ook meerdere dingen te doen, zoals vrijmarkt waar veel leuke stands staan en je lekker kan eten en drinken. Er zullen ook een aantal multiculturele stands zijn met ook eten en souvenirs.

Naast de vrijmarkt en de stands is er ook een kids playground waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Pre Kingsday donderdag 26 april 2018
Als opwarmer voor Kingsday organiseren we een preparty waar er in de middag een bingo zal plaatsvinden en een optreden voor de senioren. Daarna zal er een feest zijn met optredens van DJ's tot 23:00. Dit doen we om nog extra promotie te creëren voor SweetKingsday.

Er is een koningsdag bingo met optreden van John van Krimpen van 14:00 - 18:00.

Sweetbeatsz the Party 16+ van 19:00 - 23:00


Sweetkingsday
kraamverhuur

Ook een kraam huren op vrijdag 27 april 2017. Vul het formulier volledig in.

Routebeschrijving

Adres:
Spinozapark
Spinozaweg 300
3076 ET  Rotterdam

Google Maps

OV:
Neem de trein naar NS Lombardijen (station). De weg die kruist onder de brug is de Spinozaweg. Het is 10 minuten lopen. Ga niet in de richting van het verkeersplein waar bussen en trams stoppen, maar richting de andere kant. Daar zie je een kleine friettent aan je rechterzijde. Volg gewoon de tramrails rechtdoor en loop nog een klein stukje door bij het kruispunt met veel stoplichten. Loop een klein stukje door en dan vind je aan de linkerzijde van de weg Spinozapark. Spinozapark is ook bereikbaar via Tram en bus. Check daarvoor 9292ov.

Auto:
Spinozapark zit niet in het centrum van Rotterdam, maar in het zuiden, niet ver van Zuidplein / Ahoy vandaan en vlakbij treinstation Lombardijen. Zorg dat je op de A15 rijdt: De ringweg naar Rotterdam Zuid (Ring Rotterdam Zuid). Sla af bij Zuidplein/Ahoy (19A) en rijd op de rechter strook. Sla af naar rechts bij de stoplichten en sla dan meteen weer rechts. Nu rijd je op de Spinozaweg. Spinozapark zit nu aan je rechterhand, tegenover allerlei winkels naast Baroeg.

TOP