FORGOT YOUR DETAILS?

SweetbeatsZ Entertainment
Sweetkingsday 2018

Het Spinozapark Rotterdam bij Lombardijen zal tijdens dit evenement op donderdag 27 april 2018 worden omgetoverd tot een kleinschalig festival met muziek,zang en dans van de diverse culturen die Rotterdam rijk is. Het samensmelten van diverse culturen in Rotterdam zorgen voor verschillende muziek stylen zal het publiek worden geëntertaind door de beste Dj’s en muziekgroepen die Rotterdam rijk is.

Sweetkingsday is een festival waar alle zintuigen zullen worden geprikkeld met een line up waar iedereen U tegen zegt.

Sweetkingsday
kraamverhuur

Ook een kraam huren op donderdag 27 april 2017. Vul het formulier volledig in.

Routebeschrijving

Adres:
Spinozapark
Spinozaweg 300
3076 ET  Rotterdam

Google Maps

OV:
Neem de trein naar NS Lombardijen (station). De weg die kruist onder de brug is de Spinozaweg. Het is 10 minuten lopen. Ga niet in de richting van het verkeersplein waar bussen en trams stoppen, maar richting de andere kant. Daar zie je een kleine friettent aan je rechterzijde. Volg gewoon de tramrails rechtdoor en loop nog een klein stukje door bij het kruispunt met veel stoplichten. Loop een klein stukje door en dan vind je aan de linkerzijde van de weg Spinozapark. Spinozapark is ook bereikbaar via Tram en bus. Check daarvoor 9292ov.

Auto:
Spinozapark zit niet in het centrum van Rotterdam, maar in het zuiden, niet ver van Zuidplein / Ahoy vandaan en vlakbij treinstation Lombardijen. Zorg dat je op de A15 rijdt: De ringweg naar Rotterdam Zuid (Ring Rotterdam Zuid). Sla af bij Zuidplein/Ahoy (19A) en rijd op de rechter strook. Sla af naar rechts bij de stoplichten en sla dan meteen weer rechts. Nu rijd je op de Spinozaweg. Spinozapark zit nu aan je rechterhand, tegenover allerlei winkels naast Baroeg.

TOP